Hundesikre klær – mørke gensere til barna

Dersom du både har barn og hund, vet du at denne kombinasjonen kan føre til mye klesvask, og flekker som er vanskelige å fjerne. Den lureste måten å unngå at tøyet blir stygt, er å kjøpe mørke bukser og gensere til barna.

Lek med hund resulterer i skitne klær

Tidligere har vi skrevet om hundesikre barneleker, hvor fokuset var på å sikre at barnas leker ikke er farlige for hunden. Når barna leker med den firbeinte bestevennen sin, er det fort gjort å skitne til klærne. Vi anbefaler å sjekke ut kidsbrandstore hvis du vil kjøpe mørke gensere og bukser til barn på nettet. Dette gjelder særlig dersom hunden din er av typen som elsker sølepytter og gjørme.

Tenker ikke på konsekvensen

Barna dine vil bare ha det gøy med hunden, og tenker ikke på konsekvensene dette medfører for foreldrene som må ta klesvasken etterpå. Unngå umulige flekker ved å tenke deg godt om når du handler klær.

Capitalize