Katteseler og hundeutstyr fra Zoo

Har du katt eller hun? Hvis du har en katt som er vant til å være inne, trenger den jo selvsagt likevel å komme seg ut og få frisk luft og regelmessig mosjon. Dette kan dog være litt problematisk med en innekatt. De er jo ikke så vant til omgivelsene rundt seg og kan raskt stikke av eller skade seg i trafikken.

Kattesele fra Zoo.no

Da trenger du en kattesele fra Zoo.no! Zoo.no tilbyr et flott utvalg av katteseler i forskjellige størrelser til rimelige priser. Sjekk nettsiden deres hvor du også finner massevis av nyttig informasjon om det å ha katt eller hund, utstyr og riktig mat til dyret.

Zoo.no – alt av katte- og hundeutstyr

Hos Zoo.no finner du alt du trenger til kjæledyret ditt, enten det er katt, hund, fugl eller reptil. Ja, selv til akvariefisk! Du får varene raskt og enkelt levert til din adresse. Fri frakt og retur på alle varer som du bestiller.

Hunder

Capitalize