Lei en hundelufter etter brystoperasjonen

Etter en brystoperasjon med Motiva Norge blir du anbefalt å hvile i noen dager. Du kan heller ikke gjøre anstrengende eller tunge ting de første dagene. Det beste er å lytte til kroppen og ta det med ro. Men hva gjør du dersom du har en aktiv hund i huset som krever mosjon? Kanskje du bør be noen andre om å ta lufteturen i noen dager.

Lei en hundelufter

Mange forbinder hundeluftere med kjendiser og rikfolk som leier inn andre til å luftedyrene sine. Men det er også mange hundeluftere her i Norge, som kan hjelpe deg i kortere eller lengre perioder. Hunder trenger mosjon hver dag, og de trenger tre lufteturer daglig. Selv om en brystoperasjon med Motiva Norge er et rutineinngrep, er det ikke sikkert du er i form til å gå tur med en vilter hund like etterpå. La heller hundelufteren ta seg av det for deg, slik at både du og hunden blir fornøyde.

Hva gjør en hundelufter?

En hundelufter sørger for at hunden får den treningen og aktiviteten den trenger, også når du må hvile. Du kan avtale lengden på turene og hvor ofte hundelufteren skal komme. Hvis du vil, kan du til og med leie en hundepasser som tar seg av alt hundestell når du er på ferie eller skal hvile etter en operasjon. Men det er sjelden folk føler seg såpass svak etter en vanlig brystoperasjon. Hundepasser er noe du bør vurdere når du skal på reise og ikke kan ta med hunden. Da kan hunden enten bo hos hundepasseren, eller hundepasseren kan komme hjem til deg og stelle og lufte hunden. Mange foretrekker dette i stedet for å ha hunden i kennel. Men en vanlig hundelufter går tur med hunden, leker med den og tar den deretter med hjem igjen. Du står for mating og annet stell.

Hunder

Capitalize