Kan jeg låne penger til hunden min?

Det er mange som nøler med å låne penger de kan bruke på hunden. Kanskje de er redd for å få kommentarer, for man skal jo ikke kjøpe hund dersom man ikke har råd til hund. Men for de fleste er det ikke snakk om å låne penger til hundemat eller daglig stell. Det er mer snakk om lån til uforutsette utgifter, eller til å bygge noe fint til hunden.

Lån penger i en krise

Kriser kan oppstå. Hunden kan bli alvorlig syk eller skadet, og da kan dyrlegeregningen bli veldig høy. Da skal ikke valget stå mellom å avlive hunden eller å gå sulten selv. Selvsagt er det lurt å ha forsikring, men den dekker ikke alt. Kommer det en kostbar og uventet dyrlegeregning, kan det å låne penger være verdens beste investering, dersom det fører til at du får mange ekstra år sammen med bestevennen din.

Hunden fortjener det beste

Alle hundeeiere er enige om at hunden fortjener det beste. Noen ganger betyr det et nytt hundehus eller en stor luftegård der hunden kan løpe fritt. Du kan låne penger til hundeluftegård, i stedet for å spare i månedsvis for å ha råd til den. Velger du å låne penger i stedet, kommer du raskt i gang, og hunden kan nyte luftegården allerede i sommer. Et nytt hundebur til ferieturen kan være en annen nødvendighet som ikke kan vente. For hvis du har muligheten, bør du selvsagt ta med deg hunden på ferie. Den har godt av å være sammen med familien og dra på opplevelser sammen med dere. Invester gjerne også i en sele i stedet for halsbånd. Det er mer behagelig å gå med for hunden.

Lag en tilbakebetalingsplan

Alle lån skal selvsagt tilbakebetales, så du bør ha en god plan for hvordan avdragene skal nedbetales. Men hvis du tjener nok, er det ikke noe problem å låne penger til å gi hunden din et godt liv. Bare tenk på alle gledene du får tilbake. Hunden din er virkelig verdt det lille ekstra, så sørg for at den får en ekstra fin sommer i år.

Capitalize