Ta fine julebilder av din firbeinte venn

Det er alltid populært å få julekort med bilde av barn eller familier. Men hva gjør du dersom du ikke har barn? Jo, da lager du selvsagt et julekort med bilde av din firbeinte venn. Vil folk ha det? Ja, naturligvis. Alle setter pris på et julekort, og hvis du gjør deg litt ekstra flid med det, kan du få et bilde som virker skikkelig profesjonelt.

Tenk gjennom oppsettet

I teorien kan du bare knipse i vei, og håpe at du får et fint bilde du kan bruke. Men det er bedre å tenke litt gjennom oppsettet. Velg en fin bakgrunn, enten inne eller ute. Pynt gjerne opp hunden med nisselue, skjerf eller klær, dersom hunden finner seg i det. Alternativt kan du legge på slike effekter senere. For å få gode bilder, er det fint om hunden er litt lydig og samarbeidsvillig. Ikke sats på lange fotoøkter. Da blir hunden fort lei av det, og da blir det vanskeligere å få den til å gjøre som du vil.

Godbiter og venner

For å få gode hundebilder, kan du alliere deg med gode venner og ta med noen godbiter til hunden. Frist hunden med godbiter, eller få noen andre til å tiltrekke seg hundens oppmerksomhet for å få den til å virke ekstra fornøyd på bildene. Du kan også ta bilde av deg selv sammen med hunden. Da kan det være lettere å få hunden til å sitte rolig. Det kan hende du må ta mange bilder, kanskje også over flere økter. Kanskje du til og med må bytte bakgrunn og sted for å få bildene slik du vil ha dem. Da er det lurt å ha et ekstra samsung batteri til mobilen, slik at du i hvert fall ikke går tom for strøm.

Skriv fine hilsener

Når bildene er ferdige, kan du enten skrive dem ut selv, eller bestille julekort hos en fotobutikk. Etterpå gjenstår det bare å skrive fine hilsener til venner og familie. Skriv gjerne noe personlig til hver enkelt mottaker, slik at de føler at du tenkte på nettopp dem da du skrev hilsenen. Bilder av hunden din egner seg også fint som pakkelapper eller som takkekort etter jul, når du vil vise at du satte pris på gavene du fikk. Gled noen med et julebilde av hunden din denne julen.

Capitalize