Gode sko for hundekennelen


Det er ikke bare-bare å drive med hunder. De krever mye pleie, de krever stell, de krever oppmerksomhet. Akkurat som barn. Faktisk viser studier at hunder har omtrent samme intelligens som 2 år gamle barn. Og hvis du har unger, forstår du raskt hva som forventes av deg som hundeoppdretter også. Det er én ting å ha et par hunder løpende rundt, og en helt annen ting å ha et dusin av dem. Kan du forestille deg et dusin 2-år gamle barn i huset? For å klare å følge med på dem bør man ha gode sko, for det er snakk om veldig mye løping. Man blir veldig aktiv som hundeoppdretter, men hvem som helst kan greie det.

pet, dog, playing, ball, colorful, lawn, jack russell terrier

Et annet problem er at man sjeldent har tid til å besøke ulike butikker for å velge seg sko. Heldigvis har man nettbutikker å forholde seg til, slik at alt man bestiller blir levert rett på døra. Her bør du først og fremst se etter sko som er slitesterk og stilrene, uten detaljer som valper kan bite og dra i. Skomerket Nude byr på mange ulike sko som passer perfekt for livet på en hundegård. Norske merker varer generelt lenger enn andre, nettopp fordi de norske omgivelsene krever det. Så lenge du kjøper deg et par gode sko vil de vare lenge, og komforten vil holde deg positiv selv når du er utslitt.

Norske hundeoppdrettere må jobbe i harde omgivelser, med vær som stadig svinger fra kaldt til varmt og med regn på midten. Dermed må man sørge for at skoene passer omgivelsene. Ellers kan man ende opp med kalde føtter – både metaforisk og bokstavelig. Dessuten er det alltid lurt å ha et par gode sko for hundeshowet, slik at man kan løpe rundt sammen med hunden uten at føttene får lide. Mange hundeoppdrettere klager på vonde ben etter slike konkurranser, siden man beveger seg i alle mulige retninger og rykker i bena stadig vekk. Kjøp et par gode sko på nettet, så får du dem levert på døra og slipper å bruke tid på å besøke butikker. Med hardt arbeid, gode sko og høye ambisjoner kan man komme langt, uansett hvilken hunderase du har satset på!

Capitalize