Hunder – til glede og fortvilelse

Hunder er menneskets beste venn det kan vi slå fast. De er alltid med deg hvor enn du går, men ser den muligheten for å stikke av eller gjøre om på inventaret, ja da tar de den. Hunder elsker nemlig at det skjer litt action, i hus og hjem, men også på tur. De kan være skikkelige klovner også. Det er morsomt å pynte opp hunden med klær fra partyking.no for så å lage morsomme takkekort.

Hva bør en hund ha for å sove

Som regel kan en hund ligge og sove i sofaen over natta, men er den litt for fantasifull, ser ikke stua “stueren” ut dagen etter. Velg et bur den trives i og la den sove med sine leker i buret. Lag det til en vane dersom den bare er valpen, slik at rutinene gjør den tryggere.

Hunde ID-brikke

Uansett hvor flink man er til å passe på hunden, kan den klare å stikke av. Da vil den nok løpe en god stund før den begynner å angre på det den har gjort. Finner man den ikke igjen, kan en smart id-brikke rundt halsen bære informasjon som telefonnummeret ditt.

Godbiter

Hunder er som oss mennesker, de elsker godbiter. Man kan lage dem selv også, av hundefór man legger i fryseren. Hunder elsker å knase på ting, og isbiter er veldig morsomt for dem. Nå har man ting som hunden garantert setter pris på.

Capitalize