Kjøp hundesikre møbler på nettet


Som hundeeier vet du hva som skjer med alle møbler man kjøper. Man lar hunden være alene i noen timer, og vips – så går en stol eller noen puter. Dette har nok skjedd med alle som driver med hunder, uansett om det er snakk om oppdrett eller bare er en stolt eier. For mange kan dette bety hyppige turer til møbelbutikker, for deretter å komme hjem og se at bikkja har kost seg med noe nytt i mellomtiden. Dette gjelder spesielt de som har flere hunder, eller som driver med oppdrett. Voksne hunder har blitt lært opp til å ikke bite i møbler, men hva kan man gjøre med valper? De biter og klorer alt de kommer over mens de leker, noe som ofte kan føre til stor skade på interiøret.

Vi lever dog i det 21. århundret, og du som hundeeier bør vite at man kan kjøpe møbler på nettet for deretter å få dem levert på døra. Dermed kan man sitte hjemme i fred og ro mens man velger ut sin nye stol eller kaffebord. For dette kan vi anbefale furniturebox.no, der du finner fantastiske salg og et stort utvalg av slitesterke møbler. Siden dette er en nettbutikk, leverer de hjem på døra samtidig som prisene er lavere enn i fysiske butikker – dette har seg å gjøre med lavere utgifter.

Badly Behaved Dog Ripping Up Cushion At Home

Biting av møbler og andre ting kan faktisk reduseres om du har en liten valp – det finnes flere smarte måter å unngå totalskade på møbler, puter og sko. Det enkleste grepet er å fjerne alt fra gulvet. Ingenting skal være på bakkenivå. For alt som kan bites, vil bites. Det kan også lønne seg å gi den unge hunden noe å bite på – noe som er greit å bite på, altså. Kanskje noen gamle tøfler eller lignende?

Legg også merke til hva møblene er lagd av. Det kan ofte være smart å kjøpe bord og stoler av metall, slik at hunden ikke kan gjøre stor skade. Dessverre kan dog dette være skadelig for hundens tenner, men den vil raskt lære seg at metall ikke er særlig godt. Rattan-møbler bør du dog holde deg langt unna. De er slitesterke med tanke på at du ikke kan dra dem i stykker, men for tennene til en hund er dette det perfekte treningsmaterialet.

Capitalize